lingontuvanhejhej.blogg.se

Vi vill med denna blogg bjuda in er föräldrar till era barns vardag samt hålla er uppdaterade med aktuella händelser.

Tack!

Publicerad 2014-05-20 07:11:51 i Allmänt,

Tusen Tack! Alla Super duper Lingontuvebarn, föräldrar, släkt, vänner och gamla barn och föräldrar som kom och förgyllde Vår Soliga Avslutning!! Tack för alla Fina Ord, Kramar, Sång, Blommor, Teckningar, underbara presenter och gåvor! Det värmer för oss Fröknar! Och jag Birgitta kommer sakna er alla hur mycket som helst!

Har vi några läsare?

Publicerad 2014-05-19 08:45:32 i Allmänt,

Eftersom vi sällan får kommentarer på vår blogg så ställer vi nu frågan om ni har ett intresse av att ha den kvar? Syftet med bloggen är att delge er föräldrar en glimt ur era barns tid på förskolan, men för att det ska kännas meningsfullt vill vi och barnen gärna ha feedback på det vi lägger ut. Önskar er en skön fortsatt termin!
 
 

Premiär på Teater "Luftslottet"

Publicerad 2014-05-16 10:08:00 i Allmänt,

Igår spelade vi Teater "LuftSlottet", av högsta kvalitét på Lingontuvan! Vår sminkös, maskör och regissör, Linda hade fullt upp med alla Lingontuvans" Drama Queens and Princes".
 
"Draken"
"Eldflamman"
"Dans Älvorna"
Idag kom några barn från Förskolan Vegagatan och tittade på "Luftslottet"
 
 
 
 
 

ÄNTLIGEN!

Publicerad 2014-05-14 13:55:53 i Allmänt,

Idag var det äntligen dags för det efterlängtade Lingontuveloppet och alla barn var ordentligt taggade. Vi hade superkul och alla barnen genomförde loppet med bravur... några sprang, några gick och några flög... Leo och Olle tog sig ett ärovarv och sprang alltså banan två varv, bra jobbat! Efteråt fick vi diplom, bulle och saft. Ett stort tack till alla glada barn som genomförde loppet och ett stort tack till alla föräldrar, och icke föräldrar, som var med och hejade på oss... vi längtar redan till nästa år
 
Här räknar vi ner inför start...
 
... och här har startskottet avfyrats och loppet är igång!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela