lingontuvanhejhej.blogg.se

Vi vill med denna blogg bjuda in er föräldrar till era barns vardag samt hålla er uppdaterade med aktuella händelser.

Vårstädning i vårt förråd

Publicerad 2013-03-18 10:36:00 i Allmänt,

Idag har vi VårStädat i vårt förråd. Och vi hittade hur mycket spännande ny gammalt Lekmaterial som helst! Dockor, bilar, Roliga utklädningskläder och Lingontuvans Hoppstenar, som vi från och med nu leker och hoppar på ute på gården. Våra tuschpennor är mycket populära att måla kreativa bilder med. Men kan man inte sätta på locket ordentligt så har vi snart inga pennor kvar! Så skall man måla med tusch pennorna så måste vi alla lära oss att trycka på locken ordentligt!

Kommentarer

Postat av: Unni, Lines mamma

Publicerad 2013-03-19 09:02:08

Hej!
Vill bara säga att ni är helt fantastiska! Sådan här information är så himla kul och bra som förälder att få tillgång till! Man slits ständigt mellan ansvarskänslan - både för jobb och barnen - och känslan av att så mycket tid med barnen går förlorad och då är det så skönt att se och veta att de har det bra och få insikt i vad det är som händer på dagarna!
Vi både ser och känner att ni är så engagerade ni bara kan i barnen och det är en underbar känsla, speciellt som vi vet att ni har en situation som egentligen inte alls ger utrymme för det... Kram på er alla Lingontuvor som ser till att våra barn har det bra på dagarna!! // Unni

Svar: Tack så jättemycket! Det värmer i våra hjärtan :) Era barn är fantastiska och förgyller vår dag!
lingontuvanhejhej.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela